Ringe

Tryk på det enkelte smykke for at se nærmere

Hvor kommer inspirationen til de unikke, håndlavede ringe fra?

Chris Ly er uddannet ædelmetalformgiver hos Instituttet for Ædelmetal og Smykkekunst. Meget af hans inspiration kommer enten fra naturen eller hans omgivelser. Det sker ofte, at inspirationen kommer fra de materialer, som han får i hånden. Det kan for eksempel være en ædelsten i en specifik slibning, men det kan også være forskellige typer af andre materialer, som kan ses i de håndlavede ringe.

Typer af smykkesten

Vi anvender mange naturlige ædelsten i vores håndlavede ringe. Eksempler på disse kunne være: Diamant, Rubin, Safir, Smaragd, Spinel og mange andre.

Diamanten er én af vores ynglingssten. Diamantens skønhed og hårdhed har gjort dem til de mest anvendte ædelsten i smykkefremstillingen.

Chris Ly Jewellery har også en passion for farveædelsten. Deres farver er helt fantastiske gaver fra moder naturen. Men uanset hvilke ædelsten der er tale om, har de hver deres unikke skønheder.

Typer af perler

Vi anvender udelukkende perler, som er bæredygtige og i den fineste kvalitet.

Hertil findes der mange forskellige typer muslinger, som producerer perler, som overholder disse kriterier.

Hos Chris Ly Jewellery arbejder vi dog med 4 typer af kulturperler: South Sea perle, Tahiti perle, Akoya perle og ferskvands perle.