Øreringe

Tryk på det enkelte smykke for at se nærmere

Hvilke materialer anvendes i de unikke, håndlavede øreringe?

Vores øreringe bliver lavet i nikkelfrie ædelmetaller – dvs. guld, sølv eller platin. Disse ædelmetaller har også en højere holdbarhed og værdi – især kombineret med ædelsten og perler som mange af vores øreringe er.

Hvor kommer inspirationen til de øreringene fra?

Chris Ly er uddannet ædelmetalformgiver hos Instituttet for Ædelmetal og Smykkekunst. Meget af hans inspiration kommer fra naturen eller dét, der sker omkring ham. Hyppigt kommer inspirationen fra de materialer, som han sidder med i hånden. Det kan være en ædelsten i en speciel slibning for eksempel, men også andre materialer som kan findes vores kollektion af håndlavede øreringe.

Rengøring af ædelsten

Øreringe med ædelsten kan godt renses af engang i mellem. Dette kan gøres med en blød tandbørste, lunken vand og almindeligt opvaskemiddel.

Rensning af perlesmykker er dog godt være lidt anderledes. da perler kommer fra og består af organisk, levende materiale. Enhver form for kontakt med kemikalieprodukter kan nemlig være skadelig for perlernes overflade. Det kan resultere i, at perlen mister sin glans. Du skal derfor helst undgå at udsætte dine perler for direkte kontakt med følgende kemikalier: Parfume, hårspray og rengøringsmidler.

Sådan renser du perler: Tag perlerne af når du går i bad eller svømmer – særlig i klorholdigt vand. Rens med en blød klud og lunkent vand og aftør herefter perlerne nænsomt med en ren klud.