Armbånd

Tryk på det enkelte smykke for at se nærmere

Hvor kommer inspirationen til de unikke, håndlavede armbånd fra?

Chris Ly er uddannet ædelmetalformgiver hos Instituttet for Ædelmetal og Smykkekunst. Hans inspiration kommer typisk fra enten naturen eller hans omgivelser. Ofte sker det, at inspirationen kommer fra de materialer, som han får i hånden. Eksempelvis kan det være en bestemt ædelsten i en bestemt slibning eller det kan være forskellige typer af andre materialer, som ellers kan ses i de unikke, håndlavede armbånd.

Hvilke materialer anvendes i de håndlavede armbånd?

Vores armbånd bliver udført i nikkelfri ædelmetal – dvs. guld, sølv eller platin. Disse ædelmetal har en højere holdbarhed og værdi. Vi indarbejder også ædelsten og perler i vores design.

Rengøring af ædelsten

Armbånd med ædelsten har godt af at blive renset fra tid til anden. Dette kan du gøre ved hjælp af en blød tandbørste, noget lunkent vand og helt almindeligt opvaskemiddel.

Rensning af perlesmykker er dog anderledes, da perler består af organisk, levende materiale. Det betyder, at enhver form for kontakt med kemikalieprodukter kan være skadeligt for perlens overflade. Det kan nemlig resultere i, at perlen mister sin glans. Perler skal derfor helst undgå direkte kontakt med følgende kemikalier: Parfume, hårspray og rengøringsmidler.

Sådan renser du perler: Tag perlerne af når du går i bad eller svømmer – særlig i klorholdigt vand. Rens med en blød klud og lunkent vand og aftør derefter perlerne nænsomt med en ren klud.